Κ Ρ Α Τ Η Σ Ε Ι Σ
Δεξιώσεις Γάμου

Μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα πρόσωπα!

Δεξιώσεις

Το λεπτό γούστο του ξενοδοχείου Limneon Resort, και το ρομαντικό όλο λάμψη και φως περιβάλλον του, θα χαρίσουν στη δεξίωση σας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς.
Το προσωπικό του Limneon Resort , θα σας βοηθήσει με την εμπειρία του στην ολοκλήρωση μιας απόλυτα επιτυχημένης δεξίωσης.

Το δώρο μας

Το ξενοδοχείο προσφέρει το απεριτίφ της υποδοχής για τους καλεσμένους σας!
Εάν πρόκειται για γαμήλια δεξίωση η διεύθυνση του ξενοδοχείου προσφέρει με τις καλύτερες ευχές στους νεόνυμφους μια σουίτα για την πρώτη νύχτα του γάμου και το υπέροχο πρωινό της επόμενης μέρας.

Μικρά και σημαντικά

Η αίθουσα θα είναι στρωμένη με τα ανάλογα τραπεζομάντιλα καθώς και με ατομικές υφασμάτινες πετσέτες πελατών. Ο υπεύθυνος των δεξιώσεων είναι στη διάθεση σας για την παροχή συμβουλών και ιδεών για συνδυασμούς διακόσμησης καθώς και για το πλάνο της αίθουσας και την διαμόρφωση των τραπεζίων. Πάντα ευπρόσδεκτες είναι οι συνθέσεις τις οποίες έχετε διαλέξει εσείς.

Ο τομέας ψυχαγωγία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια προγραμματισμού μιας δεξίωσης. Η επιλογή της ορχήστρας είναι δικής σας.Ο dj του Limneon Resort μπορεί εξίσου να εξασφαλίσει μια ιδανική μουσική κάλυψη.
Σχεδιάστε μαζί μας όλες τις λεπτομέρειες που θα δώσουν την δική σας προσωπική πινελιά στην δεξίωση σας.

Μενού

Ο σεφ και το προσωπικό εξασφαλίζουν το υπέροχο φαγητό με μοναδικές ποικιλίες γεύσεων της ελληνικής και μεσογειακής γαστρονομίας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μενού, μπουφέ ή κοκτέιλ.